Responsabilitate socială

Responsabilitatea Socială Corporativă o abordăm din perspectiva conceptului “Triple-Bottom-Line”, vizând prosperitatea economică, respectarea mediului şi ameliorarea coeziunii sociale. Ţinând cont, aşadar, de principiul eficienţei economice şi de limitele impuse de cadrul general,  acordăm o atenţie sporită şi certificărilor de mediu, a managementului responsabil al tuturor resurselor şi ne implicăm activ în comunitatea noastră, oferind o “casă” proiectelor Labradors (descrise mai jos).

Labradors
Kindy Sports

Program multisport pentru preşcolari fete-băieţi, grupe de vârstă 3-5 ani & 6-8 ani

Labradors
Basketball

Program de baschet pentru fete-băieţi, grupe de vârstă 9-14 ani & 15-18 ani

Labradors
Functional Fitness 30+

Functional fitness pentru liceeni / studenţi şi grupe de vârstă 30+ ani

Labradors
Sport Events

Organizări zile de naştere copii
şi  teambuilding-uri cu temă sportivă pentru  toate vârstele

Labradors
Dance Academy

Dans hip-hop si dans sportiv pentru
 toate vârstele

Proiectul „O casă pentru labradori”

Încă de la înfiinţare compania ThreePharm s-a implicat în multe proiecte sociale, dar în anul 2014, la aniversarea de 20 de ani am ridicat ştacheta, reuşind din fonduri 100% proprii, construcţia şi inaugurarea primei săli private de competiţii sportive din Tîrgu Mureş. Am oferit astfel o casă unei organizaţii non-profit care derulează încă din anul 2005 proiecte socio-sportive deosebite. Am ales să ajutăm ONG-ul ASC Labradors pentru că această organizaţie polarizează exact în jurul valorilor care ne ghidează: calitate, continuitate şi evoluţie.

Parteneriat pentru o societate mai bună

Parteneriatul s-a născut datorită atitudinilor voluntare ale ASC Labradors şi ThreePharm, care şi-au asumat un rol de responsabilitate etică faţă de comunitate, oferind tinerilor premisele unui start mai bun în viaţă. Banul şi bunăstarea materială folosite în scopuri exclusiv private, nu au capacitatea de a învinge mizeria morală şi ignoranţa societăţii noastre faţă de sport şi faţă de educaţia civică; dimpotrivă, le perpetuează! Suntem mândri că am putut oferi “labradorilor” o casă, în care să îşi formeze un mod de viaţă sănătos.

Pionieratul care îşi propune să unească patru domenii: Afaceri – Sport – Social – Sănătate

Colaborarea sub această formă dintre domeniul de afaceri şi cel socio-sportiv este un pionierat în Romania. Ne mandrim că am reusit să propunem acest nou tipar de colaborare, cu impact pozitiv pe termen lung. Într-un viitor apropiat, ne propunem să integram şi al patrulea domeniu, sănătatea, pentru a îndemna într-un mod şi mai direct la un mod de viaţă sănătos.

Labradors Business Network INSPIRE ~ CONNECT ~ ENGAGE

Labradors Business Network (LBN) îşi propune să fie un loc de întâlnire al persoanelor fizice şi/sau juridice care rezonează cu valorile calitate, continuitate şi evoluţie şi care doresc să participe activ la proiecte de tip „social business” (lansarea de proiecte non-profit, dar cu obiective clare de autofinanţare). Reţeaua este şi o rampă de lansare a tinerilor antreprenori care doresc să înceapă proiecte în unul din domeniile afaceri-sport-social-sănătate. Sperăm să lansăm proiecte noi şi chiar colaborări „B2B” oferind astfel o alternativă de networking pentru un nou Tîrgu Mureş.

THREEPHARM & ASC LABRADORS: WE BELIEVE IN SPORT-WISE LIFESTYLE

Stiri

ThreePharm inaugurates the first private owned competition sport hall in Tirgu...
labradors_2The project “a home for the Labradors” Since the start up, the...

Evenimente

Articole